Boka din fiskeresa med MaPa Fishing Team här Presentkort på en upplevelse! MaPa Fishing Team på Facebook

Muistoja loppuelämäksi!

Me MaPa Fishing Teamin urheilukalastusoppaat rakastamme jokaista päivää työssämme. Mikään ei ole nimittäin hauskempaa kuin kalastus ja se, että saamme olla todistamassa vieraidemme iloisia ilmeitä silloin kun kala nappaa. Ja näin tapahtuu usein! Meidän seurassamme kalastusretkestänne tulee unohtumaton elämys!

Tarjoamme kalastuselämyksiä KAIKILLE. Olitpa sitten kokenut urheilukalastaja ennätyshaukea metsästämässä tai todellinen vasta-alkaja, olet lämpimästi tervetullut kalasturetkelle Pohjolan parhaimmille kalavesille. Täällä hauet, ahvenet, meritaimenet ja kuhat odottavat juuri sinun syöttiäsi.

Parasta urheilukalastusta Ahvenanmaalla

Taitavien kalastusoppaiden seurassa urheilukalastus on helppoa ympäri vuoden kalastusparatiisissamme. Venetraileriemme avulla järjestämme kalastusta koko Ahvenanmaan alueella - vieraiden majapaikan lähellä tai siellä missä kalaa nappaa parhaiten. Räätälöimme yksilölliset kalastusseikkailut juuri toiveittenne mukaan - tulitpa sitten yksin, perheen kera tai vaikkapa 60 hengen ryhmän kanssa.

Noin 200 kalastuspäivää vuodessa takaavat tiimillemme hyvät taidot ja kokemusta hienoista kalavesista ja niiden vastuullisesta käytöstä, vieraiden viihtyvyydestä ja tietenkin siitä, mistä löytyvät kunkin päivän parhaimmat kala-apajat. Teemme ammattitaidolla ja huolella kaiken, jotta juuri sinä saisit kokea todella hienon ja ikimuistoisen elämyksen.

Kymmenen viime vuoden aikana olemme irrottaneet koukusta yli 30 000 haukea. Hauska jerkbait-kalastus kuuluu ehdottomiin suosikkeihimme. Meillä on ollut myös suuri ilo puolustaa Ahvenanmaan hauenkalastuksen mestaruutta jo 10 perättäisen vuoden ajan.

Suurimmat kalat

Kalastusretkiveneemme on suunniteltu juuri urheilukalastukseen ja niissä on täydet turvavarusteet. Käytämme enimmäkseen Rönnqvist 705 ja Suzuki DF150 sekä Nymar 610 ja Suzuki DF115. Järjestämme luonnollisesti kalastuskortit, kelluntahaalarit tai -liivit sekä täydelliset kalastustarvikkeet. Katamme halutessanne myös lounaan tai kahvin jollekin kauniille luodolle saariston keskellä.

Kotisivuiltamme voit lukea lisää urheilukalastuksesta Ahvenanmaalla. Löydät kalastuskuvia, ennätyslistat ja päivän kalastusraportit. Saalisluettelosta löydät tiedot suurimmista Ahvenanmaalla kalastetuista kaloista 25 viime vuoden ajalta.

Tervetuloa kalavesille!